THERA-Trainer tigo 530 alsó és felső végtag mozgató

THERA-Trainer tigo 530 alsó és felső végtag mozgató

THERA-Trainer tigo 530 alsó és felső végtag mozgató

Összehasonlítás
Kedvencekhez

A THERA-trainer tigo termékcsalád tagjai nem kerékpár ergométerek, mivel ezek az eszközök többcélú terápiás berendezések. Lehetővé teszik a passzív (csak motori által hajtott), adaptív (motorral segített) vagy aktív (csak saját izomerővel) történő hajtást egy berendezésbe építve. Az eszköz a kényelmesen, székből, kerekesszékből használható.

 

A THERA-Trainer tigo 530 rendelkezik az alsó és felső végtag mozgatáshoz szükséges részekkel, azaz meghajtással, vezérléssel és láb- és kéztámasszal.A berendezés mindkét mozgató funkciója az ergonómikus formájú távvezérlőről kezelhető. A távirányító, könnyen lenyomható gombokkal egyértelmű zöld start és piros stop gombbal, továbbá 2,7” színes kijelzővel van ellátva.

Az eszköz keréken gördíthető vázon nyugszik, melyen magasságban állítható a kapaszkodó helyzete.

Az alsó végtag mozgató lábtámasz hajtókarjának hossza 2 fokozatban beállítható. A lábak tépőzárral rögzíthetők a pedálhoz és a vádlitámaszhoz is.

Beállítható funkciók: előre-hátra mozgatás, terhelés, idő és sebesség beállítás, spasmus érzékelés, vész leállás.

A fenti felszereltség minden szükséges elemet tartalmaz az alsó végtagi mozgatásos terápiához, de kiegészíthető gyors lábrögzítéssel, nagyobb színes kijelzővel, bio-feedback visszajelző programmal, kerekesszék rögzítő hevederekkel és sok minden mással is.

 

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék nem támogatott orvostechnikai eszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
41 kg/db