Excellent moduláris rámpák

Excellent moduláris rámpák
Excellent moduláris rámpák
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Többféle szintbeli akadály létezik élethelyzettől függően. Van akinek egy küszöb, van akinek egy lépcső, van akinek több lépcső jelent problémát.

Az Excellent Rámpa Rendszer kétféle fő elemből épül fel: vízszintes és lejtős elemekből. Az adott helyhez történő legjobb alakíthatóság végett mindegyikből létezik teljes (25x25cm) lap, ½ lap, ¼ lap, speciális sarok elem, konkáv sarok elem. Ezt egészítik ki a hézagoló/szintező lapok, csúszásgátló betétek különböző színben, korlátok, rögzítő szegek (lock-ok), ideiglenes és végleges rögzítés elemei. A legfontosabb azonban, hogy ezt Önnek nem kell tudnia, mert a telepítést végző szakembereink a méretek alapján megfelelő programmal (RampCalc ©) kiszámítják a pontos anyag szükségletet, és a helyszínen Önnek összeállítva adják át a rendszert.    

Több intézmény, többféle tesztelésnek vetette alá az Excellent Rámpa Rendszer elemeit, mint pl. a Danish Centre of Assistive Technologiy (HMI), a német FGK, a Danish Technological Institute (DTI). A tesztek alátámasztják a termék tartósságát (HMI), nyomásállóságát (DTI), mérgező anyag mentességét – zöld termék (DTI) és a csúszásállóságát (FGK). A jegyzőkönyvekből kiderül, hogy az Excellent Rámpa Rendszert szappanos vízzel bekenve a felületen 46%-os (1:2,2) lejtőig nem csúszik meg az elhelyezett tárgy, olajos felületen pedig 20%-os (1:5) meredekségnél! Ezek igen jó eredmények, ugyanis a magyar előírások szerint akadálymentesítés céljából 6 illetve 8%-os lejtés engedhető meg és más helyeken sem használnak 15%-osnál meredekebb rámpát.   

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A telepített rendszer ára függ:

  •  a szintkülönbségtől,
  •  a szélességtől,
  •  a kívánt dőlésszögtől,
  •  a beépített speciális elemektől (pl. csúszásgátló betét, korlát, stb.),
  • a telepítés helyszínétől.

 

Pontos árat csak előzetes felmérés után tudunk adni, melyet díjmentes elvégzünk egyeztetett időpontban.

Részletes leírás: Gyors Akadálymentesítés