onlinePénztárca

Fizess onlinePénztárcával a Beyr Medical webáruházban!

 

OnlinePénztárcádban lévõ összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követõen a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévõ, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

onlinePénztárca fizetés

Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni.

Például,

    Egy Vitea Care VCM202 antidecubitus matrac vásárlásánál, amelynek az ára 13.145 Ft,  500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 12.645 Forintba fog az kerülni.
    Egy RS-04 EC rollátor (guruló járókeret) vásárlásánál, amelynek az ára 18.555 Ft, 500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak  18.055 Forintba fog az kerülni.
    Egy Aqutec Ocean 5" kerekű fürdetőszék vásárlásánál, amelynek az ára 150.300 Ft,  7.500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 142.800 Forintba fog az kerülni.

 

Örök garancia

orok-gar

onlineGroup

Webáruházunk tagja a Magyar webáruházakat összefogó, tőlünk független szervezetnek az onlineGroupnak, amely védi vásárlóink érdekeit, és folyamatosan ellenőrzi ügyfeleink elégedettségét. Az ÖRÖK garanciát, és az onlinePénztárcát, is az onlineGroup biztosítja.

100% pénzvisszafizetés

Az ÖRÖK garancia lényege, hogy ha elégedetlen vagy a vásárolt termékkel, esetleg webáruházunk szolgáltatásával, a vásárlást követően bármikor indoklás nélkül visszafizetetjük a vásárlásod 100%-át saját onlinePénztárcádba úgy, hogy a terméket is megtarthatod. Csak írj az onlinePénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körû: az onlinePénztárcáról bõvebben
az onlinePénztárca infó oldalon olvashatsz