Termék részletek


Invacare Comet Ultra

Invacare Comet Ultra
 • Invacare Comet Ultra
 • Invacare Comet Ultra
 • Invacare Comet Ultra
1 624 990 Ft
Hitelkalkulátor

Az Invacare Comet Ultra extra nagy teherbírású (220 kg) négykerekű elektromos moped, amelyet azok számára terveztek, akik nagyra értékelik a mozgás szabadságát, segítség nélkül szeretnének eljutni nagyobb távolságokra. A biztonság a Comet Ultra legfontosabb jellemzője, amely azonban nem von le semmit a divatos és sportos megjelenéséből.

Invacare Comet Ultra zavartalan és biztonságos közlekedést tesz lehetővé, könnyű irányítani és kezelni. Erős rugózás, vázszerkezet, masszív kerekek teszik lehetővé az időtálló használatot. A Invacare Comet Ultra intelligens világítási csomag olyan index lámpákat tartalmaz, amelyek automatikusan kikapcsolnak kanyarodás után, és olyan hátsó féklámpát a biztonságos vezetés érdekében, mely lassításnál magától bekapcsol. 2 db 12V 75 Ah akkumulátorral működik és egy feltöltéssel (terepviszonyoktól, a páciens súlyától és hőmérséklettől függően) kb. 55 km megtételére képes, 10 km/h maximális sebességgel. Töltöttségi szintet és a sebességet az LCD kijelző mutatja, illetve sípoló hang jelzi, amennyiben az akkumulátort újra kell tölteni.

Az Invacare Comet Ultra ülése kb. 65 cm széles, magassága a talajtól 44 és 51 cm között beállítható. A moped teljes szélessége 68 cm és hosszúsága 145 cm. Át tud menni akár 10 cm-es akadályon és nem akad el kisebb kátyúkban sem. Maximális terhelhetősége 220 kg.

Az ár tartalmazza a töltőt, a magasított háttámlás fejtámaszos ülést, az első tároló kosarat és a hátsó fém ütközésvédőt.

 • A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

 • Tömeg
  148 kg/db
Webáruház készítés