Invacare Comet Ultra

Invacare Comet  Ultra
Invacare Comet  Ultra
Invacare Comet  Ultra
Invacare Comet  Ultra
Invacare Comet  Ultra
Invacare Comet  Ultra
Invacare Comet  Ultra
Invacare Comet  Ultra
Invacare Comet Ultra
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az Invacare Comet Ultra extra nagy teherbírású (220 kg) négykerekű elektromos moped, amelyet azok számára terveztek, akik nagyra értékelik a mozgás szabadságát, segítség nélkül szeretnének eljutni nagyobb távolságokra. A biztonság a Comet Ultra legfontosabb jellemzője, amely azonban nem von le semmit a divatos és sportos megjelenéséből.

Invacare Comet Ultra zavartalan és biztonságos közlekedést tesz lehetővé, könnyű irányítani és kezelni. Erős rugózás, vázszerkezet, masszív kerekek teszik lehetővé az időtálló használatot. A Invacare Comet Ultra intelligens világítási csomag olyan index lámpákat tartalmaz, amelyek automatikusan kikapcsolnak kanyarodás után, és olyan hátsó féklámpát a biztonságos vezetés érdekében, mely lassításnál magától bekapcsol. 2 db 12V 75 Ah akkumulátorral működik és egy feltöltéssel (terepviszonyoktól, a páciens súlyától és hőmérséklettől függően) kb. 55 km megtételére képes, 10 km/h maximális sebességgel. Töltöttségi szintet és a sebességet az LCD kijelző mutatja, illetve sípoló hang jelzi, amennyiben az akkumulátort újra kell tölteni.

Az Invacare Comet Ultra ülése kb. 65 cm széles, magassága a talajtól 44 és 51 cm között beállítható. A moped teljes szélessége 68 cm és hosszúsága 145 cm. Át tud menni akár 10 cm-es akadályon és nem akad el kisebb kátyúkban sem. Maximális terhelhetősége 220 kg.

Az ár tartalmazza a töltőt, a magasított háttámlás fejtámaszos ülést, az első tároló kosarat és a hátsó fém ütközésvédőt.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
148 kg/db