Rea Azalea ápolási kerekesszék

Rea Azalea ápolási kerekesszék

Rea Azalea ápolási kerekesszék

767 500 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az Invacare Rea Azalea ápolási kerekesszéket alapvetően korlátozottan aktív és passzív páciensek ellátáshoz fejlesztettük ki, de alkalmazható testi és szellemi funkciózavarok esetén is, melyeknél elvárható a test stabil, de kényelmes megtámasztása. Jól alkalmazható harántbénulás, hemiplégia, multiplex-clerosis, izomatrófia és tetraplegia esetén.

A Rea Azalea az ülésdőlés beállítás és a dönthető háttámlája kombinációja révén lehetőséget ad a komplett ülőrész elvárásoknak megfelelő beállítására, kvázi fekvő helyzetű személyek szállítására (az ülés és háttámla döntésével 53°-ig dönthető a szerkezet). Flex3 rendszerű beállítható, kényelmes háttámlával és ülőpárnával, továbbá fejtámasszal szállítjuk.

Ülésmagasság beállítása 40 és 45 cm-re lehetséges. Az ülésszélesség 39-45 vagy 44-50 vagy 49--55 cm között állítható a kartámaszok mozgatásával váztípustól függően. Az ülés dőlése -1°-tól – 23°-ig állítható. Az anatómiai formázású – 56 és 79 cm között állítható magasságú - háttámla 0°-tól 30°-ig fokozatmentesen (gázrugókkal) állítható, szélessége az ülésnek megfelelően beállítható. Az ülésmélység (a háttámla helyzetétől függően) 43 és 50 cm között választható. Kartámasza magasságban állítható, lábtartója szögben emelhető, kifordítható, levehető.

 

A kerekesszék 135 kg-mal terhelhető, de súlya felszereltségtől függően maximum 34 kg. Legkisebb szállítási súlya tartozékok levételével 16,5 kg. Teljes hossza lábtartóval 102 cm. Rendelhető 24”-os normál és 12½”-os tranzit kerékkel (ez a Rea Azalea Assist típus) is, utóbbi kísérő által fékezhető változatban. Többféle vázszínben (kék, piros, zöld, homok és gyöngyház) kapható, fekete huzattal.

 

A kiegészítő tartozékok (pl. oldalpelotta pár, Dartex inkontinencia huzat, magasított háttámla), a megadott árat növelik.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
34 kg/db