Invacare TOPAZ eXtra széLes önhajtós kerekesszék

Invacare TOPAZ eXtra széLes önhajtós kerekesszék
Invacare TOPAZ eXtra széLes önhajtós kerekesszék
960 290 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az Invacare TOPAZ önhajtós kerekesszéket a mindennapos és geriátriai ellátásokhoz fejlesztették ki. A konstrukció ötvözi a a tartósságot és a nagy teherbírást, melynek alapja a szé-acél vázszerkezet, dupla keresztolló, az erős ülés és háttámla kárpit, és a megfelelő kialakítású kartámasz.

A megfelelő szélesség és mélység kombinálásával, a lábtartó és a kartámasz kiválasztásával nagy súlyú páciensek számára is megfelelő ellátás nyújtható. Az erősített alkatrészek használata garantálja a több éven át való biztosnságos használatot.

A meghajtó kerekek patenttengelyes kialakításúak, melyek két pozícióban rögzíthetők. Így egyszerűen állítható az ülésmagasság 44,5 vagy 49,5 cm-re. A huzatok 3 rétegű belső kialakítása megnyúlás mentes használatot tesz lehetővé.

Alap felszereltségként teljes hosszúságú fix magasságú karfával, osztott lábtartókkal, fekete alumínium hajtókarikás meghajtókerékkel szállítjuk.

 

Adaptálhatósága a fogyatékkal élők széles körét kielégíti. Az ülőfelület mélysége 46 vagy 51 cm. Ülésszélessége 51, 56, 61, 66 cm (felár ellenében 71 vagy 76 cm) lehet. Teljes szélessége az ülésszélességnél 24 cm-rel nagyobb.

Maximális terhelhetősége 278 kg, teljes súlya maximális terheléssel 318 kg.

 

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
41 kg/db