#tamogasdahelyit

Magyarországon, úgy mint máshol Európában vegyes a kép, ami az e-kereskedők helyzetét illeti. Vannak akik egyértelműen nyertesei a kialakult helyzetnek - persze csak gazdasági értelemben. Mivel a vásárlók inkább az online vásárlásra helyezik most a hangsúlyt, sok webáruháznak jelentősen megnövekedett a forgalma. Vannak vállalkozások viszont, akik különösen nehéz helyzetbe kerültek az elmúlt időszakban. Emiatt csatlakoztunk a németországi mozgalomhoz és létrehoztuk annak hazai verzióját, a #tamogasdahelyit kezdeményezést.

Persze vannak erre már más mozgalmak is hazánkban, azonban az kevés lenne, ha csak listáznánk a webáruházakat vagy a termékeket. Az embereket ösztönözni kell, hogy magyar tulajdonú vállalkozásoktól vásároljanak, helyi szolgáltatásokat vegyenek igénybe.

A gyűjtőportál célja, hogy olyan kereskedők és szolgáltatók vegyenek részt a programban, akik házhozszállítást végeznek és valamilyen kupon formájában kedvezményeket biztosítanak a vásárlóknak. A kupon - amit megjelenítünk a portálon a vállalkozás profiljában is -, lehet összegszerű vagy százalékos és természetesen rendelkezésre kell álljon a webáruház vásárlási folyamatában.

A kezdőlapon látható vagy a #tamogasdahelyit oldalon cégünkre rákeresve (a szépség/egészség menüőpontban) található kupon-kódot a vásárlás során érvényesítve 5% kedvezményt kap a kosár teljes árából.

Ön is segít, mi is segítünk!