Ápolási ágy, Dalma , 4 részes, fa oldalráccsal

Ápolási ágy, Dalma , 4 részes, fa oldalráccsal
Ápolási ágy, Dalma , 4 részes, fa oldalráccsal
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ha valaki elveszti mobilitását, ágyhoz kötötté válik, akkor őt ott kell pelenkázni, mosdatni, etetni, itatni. Szinte minden gondozással kapcsolatos feladatot lehajolva, gyakran erőlködve kell végezni, ami rövid időn belül az ápolónál is komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.

Az ápolási folyamat ideális kiegészítője az elektromosan működtetett ágy. A Dalma elektromos 3 motoros ágy egy otthoni célra szánt ápolási ágy.

Fekvőfelülete 90 x 200 cm (felár ellenében szélesíthető), a teljes külső mérete 102 x 215 cm. Magassága 39 és 81 cm között állítható. Fejrésze 70 fokig emelhető, lábrésze 25 foknál törik meg, hogy a lábszár vízszintesen, de megemelve maradjon. Ez a rész külön - mechanikusan - ötféle helyzetben rögzíthető. Maximális teherbírása 180 kg, maximális páciens súly 170 kg.

A hozzá javasolt matrac vastagság 12-20 cm között van (nem tartozéka az ágynak, külön rendelhető, de kérésre beszerezzük és az ággyal együtt szállítjuk).

IPX4-es védettségű elektromos rendszerrel, 24V-os elektronikával felszerelve szállítjuk. 

Alap felszereltség: minden lábán 100 mm átmérőjű, egyenként fékezhető kerék, 3 motoros állítás (1 középmotor lá- és fejtészhez,2 db emelő motor a végeken), kézi vezérlő, felső kapaszkodó, fa mintázatú reteszelhető oldalrácsok, fa burkolat az ágyvégen és fém fekvőfelületi rácsozat.


Az alap változat fa rácsozattal és alap tartozékként szállított fém oldalkorlátokkal, 50 kg-mal terhelhető kapaszkodóval, egy biztonságot és megbízhatóságot nyújtó eszköz.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az eszköz orvostechnikai eszköz, használatáról kérdezze meg kezelőorvosát vagy terapeutáját, illetve olvassa el a használati útmutatót!

Az otthoni beüzemelés az üzleteink 40 km-es körzetében kérhető. Nagyobb távolság esetén megegyezés szerint vállajuk a szállítást.

Adatok
Tömeg
62 kg/db