TB támogatásról

A honlapunkon található termékek egy része kiváltható szakorvos által felírt vény ellenében is, felírási jogcímtől függően térítési díj ellenében, vagy egyes termékek KGY jogosultság esetén térítésmentesen.

A TB támogatott termékeknél (Gyógyászati segédeszközök menüpont) a termék leírás részben szerepel a "termék szakorvosi vényre TB támogatással is kapható" szöveg és egy link a NEAK által üzemeltetett SEJK honlapra, ahol a hivatalos támogatási információk érhetők el.  A honlapon csak a támogatás nélküli teljes ár található.

A jelenlegi jogszabályi feltételek alapján ezek az eszközök receptre a Beyr Medical Bt. kisbéri Batthyany Kázmér Szakkórház földszintjén lévő üzletben vagy a budapesti Cinkotai úti üzletünkben váltahtóak be, nyitvatartási időben, ahol a személyes tanácsadás és próba is megtörténhet. Előzetes egyeztetés alapján házhozszállítással is el tudjuk juttatni Önnek az igényelt eszközt. A házhozszállításhoz az előzetes telefonos egyeztetés azért szükséges, mert azt csak szakképesítéssel rendelkező kollegánk végezheti, aki a helyszínen minden kérdésre válaszolni tud, a szükséges beállítást (adaptálást) el tudja végezni és a kötelező dokumentációt is átadja.

A felírt vény(ek) birtokában jelentkezni a Beyr Medical Bt.  munkatársainál lehet (Mezei Zoltán gyse. forgalmazó, rehabilitációs szakmérnök 06 30 9522 886, vagy Glózer Attila szakértő, 06 30 397 5786), továbbá e-mailben: info@beyr-medical.hu e-mail címen.

Gyermek és aktív, továbbá elektromos kerekesszék, vagy moped megrendelése előtt méretvétel szükséges, melyet munkatársaink szintén az Ön kérésnek megfelelő helyszínen elvégeznek.

Bizonyos nem támogatott gyógyászati segédeszközökre (pl. túlméretes személyek eszközei) Egyedi Méltányossági engedély keretében támogatás kérhető, melyről szívesen tájékoztatjuk Önt. A NEAK hivatalos tájékoztatója az Egyedi Engedélyről  itt érhető el.

A menüpontban található termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!