JOB strand kerekesszék

JOB strand kerekesszék
JOB strand kerekesszék
Opciós 3 kerekű változat
JOB strand kerekesszék
JOB strand kerekesszék
Opciós 3 kerekű változat
JOB strand kerekesszék
617 400 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Miért a szabadság, a kikapcsolódás időszaka jelenete korlátokat a mozgásukban korlátozottak számára? Ha már el lehet akadálymentesen jutni a strandra, van akadálymentes szállás, akkor pont a vízbe ne lehessen bejutni?

A Neatech megalkotta ezt az egyszerű, de mégis nagy teherbírású, természetes vizeknek (akár tengervíznek) is ellenálló széket, mellyel már a vízbe jutás és a hullámok élvezete sem jelenthet akadályt. A JOB-bal (JOB = Joy On the Beach) valóban adott az öröm a standon.

A nagy méretű vízálló kerekeknek köszönhetően a JOB lehetővé teszi a Felhasználók és kísérőik számára, homokon, kavicson, füvön, fövenyen, vagy akár hóban is eljussanak oda, ahova szeretnének.

A JOB szerszám nélkül gyorsan szétszedhető és összerakható, így szállításkor kis helyet foglal.

A JOB alap változatban 2 kerekű, így a Felhasználó szállításánál hátra kell dönteni, hogy gurítani lehessen, de az első rész letétele után nem kell fékezni, mert nem gurul el. Ez könnyebbség akkor, mikor a vízbe érünk és a Felhasználó ki szeretne szállni, vagy rá akarna ülni. Kapható a könnyebb szállításhoz 3 kerekű változatban is.

A 46,5 cm széles és 42 cm mély ülésen egy maximum 125 kg-os személy foglalhat helyet. Háttámla magasság 71 cm, így felnőtteknek és gyerekeknek is megfelel. Súlya 7 kg + kerekenként 3 kg.

Az eszköz huzata levehető, mosható. A tartósság érdekében javasoljuk - a korrózióálló anyagok felhasználása ellenére – a sós víz lemosását.

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programon belül a 2021-2030-as időszakra vonatkozó Strandfejlesztés pályázathoz a részleges akadálymentesítéshez ajánlott eszköz. Kérésre referenciával szolgálunk!

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Tömeg
15 kg/db