LARYVOX® Pad Connect

LARYVOX® Pad Connect
LARYVOX® Pad Connect
LARYVOX® Pad Connect
LARYVOX® Pad Connect
LARYVOX® Pad Connect
LARYVOX® Pad Connect
LARYVOX® Pad Connect
84 050 Ft
Egységár: 42 025 Ft/db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A LARYVOX® PAD CONNECT egy öntapadós hézag kitöltő lap, amely puha, bőrszínű, orvosi szilikonból készül beépített 22 mm-es (KOMBI) csatlakozóval.

A beépített 22 mm-es csatlakozónak köszönhetően a megfelelő HME/műorr (pl. LARYVOX®, LARYVOX® EXTRA műorrok) gond nélkül közvetlenül alaplap használata nélkül a PAD-ba illeszthető.

A szabálytalan, mélyen fekvő tracheostoma szintjének kiegyenlítésére szolgál, és így bőrfelület síkjában hoz létre felületet az alaplap könnyű rögzítéséhez.

A kúpos légcsatorna a kilégzés során a kiáramló levegőt a HME-re (műorra) vezeti, így minimalizálja az alaplapra gyakorolt nyomást.

Különösen alkalmas a Hands-Free beszélőszelepek viselői számára

A tracheostoma körüli bőr kevésbé irritálódik, a jobb tömítésnek köszönhetően a hangképzés könnyebbé válik.

Az anyag rugalmassága és ergonomikus formájának köszönhetően a LARYVOX® PAD CONNECT alkalmazkodik a tracheosztóma körüli bőrhöz, valamint a légcsőkanül pajzsához.

A váladékszivárgás csökkentése mellett az oldalirányú légáramlást is minimalizálja, egyúttal stabilizálja a légcsőkanült a tracheosztómában.

A rögzítéshez nincs szükség külön ragasztóra, de ha fokozott tapadási szilárdságra van szükség (pl. fokozott váladékozás, magas külső hőmérséklet miatt), akkor kiegészítőként a FAHL® szilikonragasztó (REF 29810) használható.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
65 g/db
Min. rendelhető mennyiség
2 db
Választható mennyiségek
2 db, 4 db, 6 db, 8 db, ...