Rebotec Augsburg gyerek fürdető/WC-s kerekesszék, 4" vagy 24" kerékkel

Rebotec Augsburg gyerek fürdető/WC-s kerekesszék, 4" vagy 24" kerékkel
Rebotec Augsburg gyerek fürdető/WC-s kerekesszék, 4" vagy 24" kerékkel
279 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Rebotec Augsburg fürdető kerekesszéket mindennapos használatra fejlesztették ki. A konstrukció ötvözi az acél és alumínium vázszerkezet tartósságát és műanyag elemek tisztíthatóságát, fertőtleníthetőségét. A háttámlája anatómiailag formázott stabil műanyag háttámla magas tolófogantyúval. A hátra hajtható karfák könnyű oldalirányú ki- és beszállást tesznek lehetővé. Lábtartói magasságban állíthatók, kihajthatók és levehetők szállításkor. Párnázott, megfordítható irányú higiéniás nyílással ellátott üléssel, vödör tartóval és vödörrel szállítjuk.

Ez a változat 4 db 4”-os bolygókerékkel van felszerelve, melyek közül a hátsó kettő fékezhető és elfordulás ellen rögzíthető. Az Augsburg mozgatása külső segítséget igényel.

Ülésszélessége 40 cm, ülésmélysége 35 cm, teljes szélessége 53 cm. Az eszköz ülőfelületének magassága 54 cm. Vödörtartóval 43 cm magas WC-csésze fölé tolható. Maximális terhelhetősége 80 kg, teljes súlya 17,3 kg lábtartókkal együtt. Sárga/piros színkombinációban rendelhető.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék nem támogatott gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!      

Adatok
Tömeg
16,6 kg/db