Rebotec New York XL méretű fürdető/WC-s kerekesszék, 5" kerékkel

Rebotec New York XL méretű fürdető/WC-s kerekesszék, 5" kerékkel
Rebotec New York XL méretű fürdető/WC-s kerekesszék, 5" kerékkel
315 470 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Rebotec New York fürdető kerekesszéket mindennapos használatra fejlesztették ki. A konstrukció ötvözi az acél és alumínium vázszerkezet tartósságát és műanyag elemek tisztíthatóságát, fertőtleníthetőségét. A háttámlája anatómiailag formázott stabil műanyag háttámla nagy méretű tolófogantyúval. A hátra hajtható karfák könnyű oldalirányú ki- és beszállást tesznek lehetővé. Lábtartói magasságban állíthatók, kihajthatók és levehetők szállításkor. Párnázott, megfordítható irányú higiéniás nyílással ellátott üléssel, vödör tartóval és vödörrel szállítjuk.

Ez a változat 4 db 5”-os bolygókerékkel van felszerelve, melyek közül a hátsó kettő fékezhető és elfordulás ellen rögzíthető. A New York nevű eszköz mozgatása külső segítséget igényel.

Ülésszélessége 52 cm, karfák közötti hely 54 cm, teljes szélessége 62 cm. Az eszköz ülőfelületének magassága 55 cm. Vödörtartóval 43 cm magas WC-csésze fölé tolható, anélküél 47 cm magas akadály főlé állítható. Maximális terhelhetősége 150 kg, teljes súlya 16,6 kg lábtartókkal együtt. Szürke/piros (cikkszám: 369-30) vagy szürke/kék (cikkszám: 369-54) színkombinációban rendelhető.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék nem támogatott gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!      

Adatok
Tömeg
16,6 kg/db