Termék részletek


AKVOLITO fürdető ágy

AKVOLITO fürdető ágy
  • AKVOLITO fürdető ágy
  • AKVOLITO fürdető ágy
  • AKVOLITO fürdető ágy
126 630 Ft

Az AKVOLITO™ egy egyszerű, de igen hasznos eszköz mozgásszervi korlátozottsággal élők fürdetéséhez. A szerkezet korrózióálló anyagokból áll (alumínium, habosított impregnált szövet), melyek ellenállnak a víz folyamatos hatásainak. Kialakítása lehetővé teszi a beállítást mind a négy részen, a lábaknál, az ülésnél, háttámlánál és a fejnél. Az eszköz magassága külön állítható. Különlegessége a felhasználási módhoz történő precíz beállítás, pl. fürdetéshez és hajmosáshoz más-más módon. Nagyon könnyű (legkisebb méret 3 kg, közepes méret 4 kg, legnagyobb méret 4,5 kg) és használat után összehajtható. Biztonságosan használható a rögzítő övekkel. Három különböző méretben és méretenként más színben kapható.

Javasolt ICP, paralízis, végtagi mozgásfunkció korlátozottság vagy hiány, végtag deformitás, végtag hiány, kóros izületi elváltozások esetén.

A két legkisebb (Baby és 0. méret) terhelhetősége 25 kg, a kis méreteké (1. és 2. méret) terhelhetősége 30 kg, a közepesé (3. méret) 45 kg, a legnagyobbé (4. méret) 60 kg.

  • A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

  • Tömeg
    4,5 kg/db
Webáruház készítés