MeyWalk4 járássegítő

MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
MeyWalk4 járássegítő
993 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A guruló járássegítők, így a Meywalk®4 is a járásukban, koordinációjukban és egyensúlyukban gátolt gyermekek, illetve felnőttek részére ajánlott. A tipikus Páciens kerekesszék használó, akik magas fokú támogatást igényel a felálláshoz és járáshoz. Ők azok, akik járókerettel nem képesek önállóan és biztonságosan mozogni, de a guruló járássegítők segítségével ők is részesülhetnek a járás örömében. Az eszköz stabil ülést biztosít, felálláskor és járáskor a kéz fogó- és támaszkodó funkciójának károsodása esetén is megfelelő támasztékot nyújt. A járássegítőket úgy tervezték és készítették, hogy lehetővé tegye az akaratlagos helyváltoztatást. Ha a Páciensnél az önálló járás nem lehetséges, kifejlessze és gyakoroltassa az önálló helyváltoztatás és mindennapi mozgás aktivitás képességét. Speciális emelőszerkezete a Páciens felállítását megkönnyíti.

A Meywalk®4 eszköz főleg beltéri használatra készült, de egyenletes, akadálymentes szilárd felületen kültéren is használható. A dán rehabilitációs hagyományok alapján ötvözi a kiemelkedő ergonómiát, formatervet és a minőséget a terápiás cél teljes elérése érdekében. Szerkezete több beállítási lehetőséget tartalmaz (pl. ülés és törzstámasz magassága, szöge, kartámasz magassága, helyzete), így a Felhasználóra adaptálható. Támasztja a törzset, azt függőleges helyzetben biztonságosan megtartja, a kapaszkodók kialakítása miatt azonban csökkenti is a törzs terhelését. Be- és kiszálláskor az ülés magassága csökkenthető, a törzstámasz lehajtható, kényelmesebbé téve a be- és kiszállást. Az ülésre szerelt támasz használat közben véd a kicsúszástól. Az ülés rugózása stimulálja az izmokat, a nyereg-ülés kialakításával együtt fejleszti a járásmintát és segíti az egyenletes ritmusú járást. Tapasztalat, hogy ez a felfüggesztési rendszer nagyon gyakran motiválja a mentális fogyatékkal élőket, hogy mozogjanak, és így megalapozzák a további fejlődést. A gumi rugózású ülés lehetővé tesz bizonyos fokú csípőrotációt a járás során. Amikor a Páciens sétál a nyeregülés oldalirányban követi a csípő mozgását, de a különböző fázisok során a Páciens mindig visszatér az eredeti helyzetbe.

A berendezés négy különféle (Mini, Kicsi, Közepes és Nagy) méretben kapható és akár 130 kg-mal is terhelhető. A törzstámasz kerülete 5 méretből, a rugók pedig a Páciens súlya szerint 7 erősségből választhatók ki.

A Meywalk® 4 alapfelszereltsége a dinamikus nyereg-ülés, a visszagurulásgátló, a kapaszkodó, a megfelelő méretű törzstámasz, a rögzítőfék és húzófék, első kerekeken bekapcsolható elfordulás gátló és a Páciens tömegének megfelelő rugók.

Gyártó:  Meyland-Smith A/S, DK-9800 Hjørring, Mads Clausens Vej 1.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
28 kg/db