Termék részletek


Alber twion M24 rásegítő hajtás

Alber twion M24 rásegítő hajtás
 • Alber twion M24 rásegítő hajtás
 • Alber twion M24 rásegítő hajtás
 • Alber twion M24 rásegítő hajtás
 • Alber twion M24 rásegítő hajtás
 • Alber twion M24 rásegítő hajtás
 • Alber twion M24 rásegítő hajtás
1 899 900 Ft

Alber twion

Villanyozd fel a kerekesszéked!

 

A mai világban egy dolog többet jelent bárminél, ez a mobilitás. Ez az, amiért szükségünk van  egy dinamikus életstílushoz kapcsolódó meghajtásra, ami hatékony, kicsi és amivel élmény haladni.

Az Alber innovatív technológiája már ma elérhetővé teszi a jövő hatékony és alkalmazkodó rásegítő hajtását.

Az új twion rásegítő hajtása a szabadságot és a maximális függetlenséget nyújtja. Az elektromos motorok az új fejlesztésű digitális elektronikával minden hajtókarikát ért lökésnél extra mennyiségű erőt adnak. A hajtókarikára szerelt szenzorok pontosan kiszámítják a szükséges rásegítés mértékét.

A csendes közvetlen meghajtású motor gyors reagálásra képes és egyszerűen kezelhető. Ön aktívan részt vesz a mozgásban és gyorsan, hatékonyan, biztosan éri el célját.

A dinamikus motorok a kerekesszéket 6 km/h-ig vagy Mobility Plus csomaggal akár 10 km/h-ig gyorsítják. A hatékony energia visszatápláló rendszer fékezéskor visszatölti az energiát az akkumulátorokba, így 10%-kal nagyobb távot tehet meg.

A hosszútávú közlekedésben az autó központi szerepet játszik. Fontos, hogy a kerekesszék könnyen kiszedhető és betehető legyen. A twion hajtás kerekei könnyen, egy gombnyomással kivehetők. A felhasznált anyagokat a tartósság mellett úgy választottuk ki, hogy a súly minél kisebb legyen. Nagy szilárdságú alumínium öntvények, high-tech műanyagok és a legújabb digitális motortechnika kombinációja adja az eredményt, a 6 kg körüli kerék súlyt motorral és akkumulátorral.

 

Az okostelefonok határorozottan és nagyban hozzájárulnak a modern kommunikációhoz, a társadalmi érintkezéshez és az életünk szervezéséhez. Így több, mint értelemszerű, hogy az Alber is szolgáltatásait digitálisan nyújtja. Egyszerűen töltse le az ingyenes twion Mobility applikációt a Google Play Store-ból android rendszerű vagy az Apple Store-ból iOS rendszerű telefonjára és használja a teljes körű információs és beállítási szolgáltatásokat bármikor. Az opcionálisan választható Mobility Plus csomaggal még több beállítási lehetőségre van módja, hiszen az alkalmazás kommunikál a kerekekkel. Így megtudhatja a megtett távolságot, az akkuk töltöttségi szintjét, a felhasznált kalóriák mennyiségét. Akár rögzítheti is a megtett utat a beépített GPS segítségével. Válthat az Eco, Sport és Autó üzemmódok között, továbbá a beépített Tempomat (Cruise) funkció révén a kerekeket meglökve az eszköz magától tovább gurul sebességét megtartva. Ez nagyon hasznos pl. bevásárlásnál a bevásárlókocsit tolva. A funkció használatához a régebbi twion-ok szoftverét frissíteni kell.

Az innovatív BlueDrive megoldás lehetővé teszi, hogy a Felhasználó nélküli kerekesszéket távvezérléssel az okostelefon segítségével oda irányítsa, ahova akarja. Például elküldheti a kerekesszéket az ágya mellől, vagy a fürdőszobából és bármikor visszahívhatja.

Az akkumulátorok töltése az EasyConnex töltő csatlakozón keresztül lehetséges. A töltő csatlakozása mágneses, így csak odaközelítve is a megfelelő helyre csatlakozik. Nincs szükség finom kézmozdulatokra, bonyolult csatlakoztatásra. A leválasztás ugyanilyen egyszerű. A töltő csatlakozó egyben a ki/be kapcsoló gomb is, így töltés közben nem lehet véletlenül az eszközt bekapcsolni. A töltöttséget 5 db LED jelzi. 4 óra töltéssel a teljes kapacitás 80%-a érhető el.

 • Műszaki adatok:

  Tömeg kerekenként: 6 kg-tól

  Sebesség: 6 km/h vagy Mobility Plus csomaggal 10 km/h

  Megtehető távolság: 12 – 20 km

  Cstlakozás: Bluetooth (android és iOS rendszerű telefonok)

  Akkumulátorok: karbantartás mentes Li-Ion

  Technológiák: BlueDrive, EasyConnex, energia visszatáplálás

   

  Gyártó: Alber GmbH.

  72461 Albstadt-Tailfingen, Vor dem Weißen Stein 21

  www.alber.de

   

  Forgalmazó: Beyr Medical Bt.

  2230 Gyömrő, Kossuth L. u. 35., telefon: +36 30 3975786

  www.beyr-medical.hu

Webáruház készítés