All Up Seat Tailbone

All Up Seat Tailbone
All Up Seat Tailbone
All Up Seat Tailbone
All Up Seat Tailbone
All Up Seat Tailbone
7 490 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Levabo® innovatív, multifunkcionális rögzítőtermékeit vezető sebészeti ápolókkal együttműködve fejlesztették ki Dániában. Számos előnyük van a hagyományos rögzítőtermékekkel szemben, melyek mindig hatékony segítséget nyújtanak a nyomási fekély (decubitus) megelőzésében.

A Levabo® termékeinek különösen hasznos tulajdonságai segítségével a házi gondozásban, az otthonápolásban és a kórházi ápolás ideje alatt hatékonyan előzhető meg a nyomási fekélyek (decubitusok) kialakulása már a korai szakaszban. A felfújható rögzítőpárnák nagyon kevés helyet foglalnak ezáltal könnyen szállíthatóak, akár az erre a célra fejlesztett Levabo® sürgősségi táskában.

A páciens megfelelő pozicionálásával elkerülhetőek a betegségből adódó szükségtelen kényelmetlenségek, és az ezekből fakadó – az egészségügyi rendszert terhelő – potenciálisan drága jövőbeni kezelések is.

 

A Levabo® Seat Tailbone speciális kerekesszékbe való ülőpárna, extra erős. A rectum (végbél) és fark- csont teljes kényelméért, az aranyér okozta panaszokra. Max. 150 kg-ig terhelhető.

Mérete 42 x 42 x 5 cm.

 

Az elérhető választékról kérjük érdeklődjön előzetesen telefonon, ez ugyanis a hazai forgalmazó készletétől függ.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
200 g/db