BATZ papucsok, lábbelik

Kiváló minőségű kényelmi lábbelik és talpbetétek - Tudomány a kényelem mögött.

Amennyiben a megrendelt termék nem nyeri el tetszését vagy nem megfelelő méretű, termék átvételét követő naptól számított 14 naptári napon belül lehetősége van méret/fazon cserére, elállásra (pénzvisszafizetésre).

Csere:

A termék cseréje esetén kérjük saját költségén (utánvételes csomagot nem tudunk átvenni) küldje vissza a lábbelit az átvételt követő naptól számított 14 naptári napon belül a Beyr Medical Segédeszköz Szaküzlet (2230 Gyömrő, Fő tér 4.) címre, a kitöltött VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAPPAL (INNEN tölthető le!) és egy számla vagy blokk másolattal együtt. Kérjük fokozottan figyeljen az adatok helyességére, főleg a bankszámla adatokra, ha olcsóbb csereterméket választ. Ezekben az esetekben a vételár különbözetét a vásárló által megadott bankszámlára utalják kollégáink, a helytelenül megadott bankszámlaszámból eredő károkért a kizárólagos felelősség a vásárlót terheli.

Kollégáink a csomag átvételét követő legfeljebb 15 napon belül feladják Önnek a megjelölt csereterméket. Amennyiben a webáruház kínálatában nem elérhető a kívánt cseretermék, úgy a megrendeléshez használt elérhetőségek valamelyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Az első cseretermék szállítási díja a Beyr Medical Bt-t (továbbiakban kereskedő) terheli. Minden további, a cseretermékhez kötődő újabb csere esetében az összes szállítási díj a vásárlót terheli (a visszaküldés és az újraküldés díja egyaránt).

CSAK SZOBÁBAN PRÓBÁLT, ÚJ TERMÉKET CSERÉLÜNK, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN! Amennyiben a terméken a viselés legkisebb nyoma is látszik, a cserét megtagadhatjuk (a minőségi reklamációs eseteket kivéve)!

A csere során felmerülő értékkülönbözetet a kereskedő a vásárlónak banki átutalás útján köteles megfizetni, a vásárló a kereskedőnek a futárnál készpénzben vagy bankkártyával tudja megfizetni.

Elállás:

Kérjük, a terméket saját költségén küldje vissza (utánvételes csomagot nem tudunk átvenni) az átvételt követő naptól számított 14 naptári napon belül a Beyr Medical Segédeszköz Szaküzlet (2230 Gyömrő, Fő tér 4.) címre, a pontosan kitöltött VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAPPAL (INNEN tölthető le!) és egy blokk vagy számlamásolattal együtt, pontos bankszámlaszámot megjelölve, ahova kollégáink a vételárat visszautalhatják.

CSAK SZOBÁBAN PRÓBÁLT, ÚJ TERMÉKET VESZÜNK VISSZA, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN! Amennyiben a terméken a viselés legkisebb nyoma is látszik, az elállás jogát megtagadhatjuk (a minőségi reklamációs eseteket kivéve)!

Figyelem! Cégek és jogi személyek esetében (amennyiben a számla nem magánszemély nevére került kiállításra) az elállásra más feltételek vonatkoznak, a hiányosan (céges pecsét és aláírás nélkül) kitöltött, indoklás nélküli elállás esetén kollégáink a terméket 2000 forintos utánvételi díjjal visszaküldhetik a feladónak. Céges számlára vásárolt termékek esetében a cserénél csak ugyanazon termék méretét tudjuk cserélni, pénz visszafizetésére nincs mód! (Amennyiben ugyanazon termék más mérete nem elérhető, úgy azonos árú vagy drágább termék is választható csereterméknek, a vételár különbözetet utánvéttel rendezhetik a futárnál!)

Kollégáink a csomag átvételét követő legfeljebb 15 napon belül (általában pár nap alatt) elutalják Önnek a vételárat.

Kérjük fokozottan figyeljen az adatok helyességére, a helytelenül megadott bankszámlaszámból eredő károkért a kizárólagos felelősség a vásárlót terheli.

Tovább
Kedvencekhez
Női klumpa
Női klumpa
Női klumpa
Női klumpa
22 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Paris női cipő
Paris női cipő
Paris női cipő
Paris női cipő
23 990 Ft
Összehasonlítás