BATZ papucsok, lábbelik

Kiváló minőségű kényelmi lábbelik és talpbetétek - Tudomány a kényelem mögött.

Amennyiben a megrendelt termék nem nyeri el tetszését vagy nem megfelelő méretű, termék átvételét követő naptól számított 14 naptári napon belül lehetősége van méret/fazon cserére, elállásra (pénzvisszafizetésre).

Csere:

A termék cseréje esetén kérjük saját költségén (utánvételes csomagot nem tudunk átvenni) küldje vissza a lábbelit az átvételt követő naptól számított 14 naptári napon belül a Beyr Medical Segédeszköz Szaküzlet (2230 Gyömrő, Fő tér 4.) címre, a kitöltött VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAPPAL (INNEN tölthető le!) és egy számla vagy blokk másolattal együtt. Kérjük fokozottan figyeljen az adatok helyességére, főleg a bankszámla adatokra, ha olcsóbb csereterméket választ. Ezekben az esetekben a vételár különbözetét a vásárló által megadott bankszámlára utalják kollégáink, a helytelenül megadott bankszámlaszámból eredő károkért a kizárólagos felelősség a vásárlót terheli.

Kollégáink a csomag átvételét követő legfeljebb 15 napon belül feladják Önnek a megjelölt csereterméket. Amennyiben a webáruház kínálatában nem elérhető a kívánt cseretermék, úgy a megrendeléshez használt elérhetőségek valamelyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Az első cseretermék szállítási díja a Beyr Medical Bt-t (továbbiakban kereskedő) terheli. Minden további, a cseretermékhez kötődő újabb csere esetében az összes szállítási díj a vásárlót terheli (a visszaküldés és az újraküldés díja egyaránt).

CSAK SZOBÁBAN PRÓBÁLT, ÚJ TERMÉKET CSERÉLÜNK, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN! Amennyiben a terméken a viselés legkisebb nyoma is látszik, a cserét megtagadhatjuk (a minőségi reklamációs eseteket kivéve)!

A csere során felmerülő értékkülönbözetet a kereskedő a vásárlónak banki átutalás útján köteles megfizetni, a vásárló a kereskedőnek a futárnál készpénzben vagy bankkártyával tudja megfizetni.

Elállás:

Kérjük, a terméket saját költségén küldje vissza (utánvételes csomagot nem tudunk átvenni) az átvételt követő naptól számított 14 naptári napon belül a Beyr Medical Segédeszköz Szaküzlet (2230 Gyömrő, Fő tér 4.) címre, a pontosan kitöltött VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAPPAL (INNEN tölthető le!) és egy blokk vagy számlamásolattal együtt, pontos bankszámlaszámot megjelölve, ahova kollégáink a vételárat visszautalhatják.

CSAK SZOBÁBAN PRÓBÁLT, ÚJ TERMÉKET VESZÜNK VISSZA, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN! Amennyiben a terméken a viselés legkisebb nyoma is látszik, az elállás jogát megtagadhatjuk (a minőségi reklamációs eseteket kivéve)!

Figyelem! Cégek és jogi személyek esetében (amennyiben a számla nem magánszemély nevére került kiállításra) az elállásra más feltételek vonatkoznak, a hiányosan (céges pecsét és aláírás nélkül) kitöltött, indoklás nélküli elállás esetén kollégáink a terméket 2000 forintos utánvételi díjjal visszaküldhetik a feladónak. Céges számlára vásárolt termékek esetében a cserénél csak ugyanazon termék méretét tudjuk cserélni, pénz visszafizetésére nincs mód! (Amennyiben ugyanazon termék más mérete nem elérhető, úgy azonos árú vagy drágább termék is választható csereterméknek, a vételár különbözetet utánvéttel rendezhetik a futárnál!)

Kollégáink a csomag átvételét követő legfeljebb 15 napon belül (általában pár nap alatt) elutalják Önnek a vételárat.

Kérjük fokozottan figyeljen az adatok helyességére, a helytelenül megadott bankszámlaszámból eredő károkért a kizárólagos felelősség a vásárlót terheli.