BeltiCar® rögzítő szett

BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
BeltiCar® rögzítő szett
241 770 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A BeltiCar® szett a gyerek biztonságát és kényelmét biztosítja, a beteg helyes ülő pozíciójának biztosításával. Minden olyan autóüléssel használható, ahol az övek áthúzhatók a háttámla és az ülés között, továbbá kivehető fejtámlával rendelkezik. Mind a fogyatékkal élő, mind az egészséges gyerekek és felnőttek számára ajánlott. Különösen hasznos bénulásos kórképek és a hiperaktív gyerekek stabilizálása során.

A BeltiCar® rendszert azért hozták létre, hogy a páciens számára biztonságot és kényelmet nyújtson. Fenntartja a helyes ülőhelyzetet és megfelelően stabilizál. Fogyatékkal élő és egészséges emberek számára egyaránt ajánlott, beleértve a gyermekeket is. A BeltiCar® megoldások sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy bármilyen magas és merev háttámlával rendelkező ülésen használjuk, amelyek lehetőséget adnak az övek áthúzására a háttámla és az ülés között. A rendszer különböző méretű és beállítási lehetőségekkel rendelkező egyedi elemekből áll. Az egyes öveket a rögzítő övre szerelik fel, amely minden egyes konfiguráció alapeleme.

 

Az övek a test minden fontos pontját, például a fejet, a medencét vagy az alsó végtagokat támogatják. Ez a megoldás lehetővé teszi a függőleges helyzet fenntartását anélkül, hogy korlátozná a felhasználó mozgását. A BeltiCar® rendszer korrigálja a felhasználó ülőhelyzetét, csökkenti a túlzottan görnyedt testtartást és javítja a légzési funkciókat. A BeltiCar® rendszer felszerelhető minden eszközre, melynek háttámlája alkalmas a rögzítő öv felszerelésére, valamint otthon, a helyes üléspozíciót biztosító székre. Kerekesszékekben vagy ápolási székekben is használható.

A BeltiCar® rendszer használatra ajánlott a magán- vagy tömegközlekedésben. Használható autóval vagy busszal való utazás közben, kortól függetlenül.

Az ECE-R szabvány szerint gyártott gyerekülések maximum 36 kg-os súlyig és 135 cm magasságig használhatók, efölött a súly és hossz felett már nincsenek gyerekülések. A BeltiCar® rendszer efölött a mérettartomány felett is biztonságos rögzítést és stabilitást ad.

 

A rendszer tartalmazza az

FP-40 hát mögötti rögzítő övet,

FP-42 széles csípő övet,

FP-43 váll rögzítő öveket.

A gyermek teljes biztonsága érdekében az autóban található 3 pontos övet is rögzíteni kell.

 

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Tömeg
3,4 kg/db