Heel Up sarokvédő rövid

Heel Up sarokvédő rövid
Heel Up sarokvédő rövid
Heel Up sarokvédő rövid
Heel Up sarokvédő rövid
Heel Up sarokvédő rövid
Heel Up sarokvédő rövid
Heel Up sarokvédő rövid
7 700 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Levabo® innovatív, multifunkcionális rögzítőtermékeit vezető sebészeti ápolókkal együttműködve fejlesztették ki Dániában. Számos előnyük van a hagyományos rögzítőtermékekkel szemben, melyek mindig hatékony segítséget nyújtanak a nyomási fekély (decubitus) megelőzésében.

A Levabo® termékeinek különösen hasznos tulajdonságai segítségével a házi gondozásban, az otthonápolásban és a kórházi ápolás ideje alatt hatékonyan előzhető meg a nyomási fekélyek (decubitusok) kialakulása már a korai szakaszban. A felfújható rögzítőpárnák nagyon kevés helyet foglalnak ezáltal könnyen szállíthatóak, akár az erre a célra fejlesztett Levabo® sürgősségi táskában.

A páciens megfelelő pozicionálásával elkerülhetőek a betegségből adódó szükségtelen kényelmetlenségek, és az ezekből fakadó – az egészségügyi rendszert terhelő – potenciálisan drága jövőbeni kezelések is.

 

A Levabo® Heel Up egy rövid saroktámasztó párna sokat ülő és fekvő felhasználók számára, akik általában kerekes székeket használnak. Mind nyomási fekélyek (dekubitus) megelőzésére, mind kezelésére használható. A párnát használat előtt fel kell fújni, mely felhelyzéskor körbeöleli a lábat és védi azt. Nem szőtt filcből készül, amely bőrbarát, nedvesség szívó, puha, kényelmes és rugalmas.Hosszabb ideig használható ugyanazon a páciensen.

Mérete: 18 × 32 × 25 cm

Az elérhető választékról kérjük érdeklődjön előzetesen telefonon, ez ugyanis a hazai forgalmazó készletétől függ.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
200 g/db