Nono fürdetőszék

Nono fürdetőszék
Nono fürdetőszék
Nono fürdetőszék
Nono fürdetőszék
Nono fürdetőszék
Nono fürdetőszék
Nono fürdetőszék
151 440 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A NONO ™ gyermekfürdőt úgy tervezték, hogy megfelelő higiéniát biztosítson, különösen központi idegrendszeri bénulásban (CP) szenvedő legfiatalabb Felhasználók számára. A CP-s gyerekek megfelelő ápolása fárasztó és az alap tisztálkodás a gyermek számára nagyon kimerítő lehet. Az eszközbe ültetett Páciens a stabil és kényelmes helyzet miatt biztonságban érzni magát, és könnyebben fürdethető.

A szerkezet korrózióálló anyagokból áll (alumínium, habosított impregnált szövet), melyek ellenállnak a víz folyamatos hatásainak. Kialakítása lehetővé teszi a háttámla szögének beállítását.

Javasolt ICP, paralízis, végtagi mozgásfunkció korlátozottság vagy hiány, végtag deformitás, végtag hiány, kóros izületi elváltozások esetén.

Nagyon könnyű („mini” méret 2 kg, „maxi” méret 2,5 kg) és használat után összehajtható. Biztonságosan használható a rögzítő övekkel. Ülés szélessége 37,5 cm, mélysége 30 cm, háttámla magassága 45 vagy 58 cm. A legkisebb méret terhelhetősége 60 kg, nagyobb méreté 75 kg. A javasolt maximális testmagasság mininél 90 cm a maxinál 110 cm. Két különböző méretben a kisebb narancs , a nagyobb kék színben kapható.

 

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
3,5 kg/db