URSUS™ home moduláris ültető rendszer

URSUS™ home moduláris ültető rendszer
URSUS™ home moduláris ültető rendszer
URSUS™ home moduláris ültető rendszer
URSUS™ home moduláris ültető rendszer
URSUS™ home moduláris ültető rendszer
1 066 840 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az URSUS HOME™ a tökéletes gyerekülés kerekes beltéri állvánnyal, amelyet a mozgásszervi zavarokkal küzdő gyermekek napi rehabilitációjára terveztek.

A stabil konstrukció és a sokoldalú támasz- és övrendszer miatt a gyermekek nagyon magabiztosan és biztonságosan érzik magukat az URSUS HOME™-ban.

Ennek következtében a kis páciens ülő vagy félig fekvő helyzetben is képes étkezni, játszani, tanulni és a terápiás gyakorlatokat elvégezni. A gondozók könnyen változtathatják az ülésmagasságot. A háttámla, az ülés és a lábtartó szögbeállítása lehetővé teszi, hogy gyermeke hanyatt fekvő helyzetben pihenjen.

Az URSUS™ tartós HYDRO™ kárpitozással rendelkezik szürke színben. A nagyobb kényelem érdekében a babakocsi pamutból mosható, megfordítható COMFORT párnával van felszerelve, amely 5 színválaszték egyikében kapható.

Különleges előnye, amelyet a terapeuta értékelni fog, a fokozatmentesen állítható térbeli döntési funkció (tilt-in-space).

A gazdag felszereltség és a széles körű beállítási lehetőségek révén az URSUS HOME™ könnyen alkalmazkodik a gyermek igényeihez és működési zavaraihoz.

Az URSUS HOME™- kompakt felépítése miatt tökéletesen alkalmazható kis és szűk helyeken.

A ClickClack™ rendszernek köszönhetően gyorsan levehetjük az ülést és csatlakoztathatjuk a kínálatunkban található többi termékhez (URSUS™, URSUS HOME™).

Az URSUS HOME™ 2 méretben kapható.

Az URSUS™-nál leírt tulajdonságokkal megegyező ülés és háttámla, rengeteg külön rendelhető tartozékkal, pl. pelottákkal, terápiás asztallal, stb.

 

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék nem támogatott gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg gyógytornászát, kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
16 kg/db