Termék részletek


Invacare Birdie Evo Compact betegemelő lift normál emelő hálóval

Invacare Birdie Evo Compact betegemelő lift normál emelő hálóval
  • Invacare Birdie Evo Compact betegemelő lift normál emelő hálóval
  • Invacare Birdie Evo Compact betegemelő lift normál emelő hálóval
527 050 Ft

Az Invacare® Birdie Evo compact emelővel könnyebb és egyszerűbb az emelés.

A beépített technológiai újdonságok mind a kényelmet és a biztonságot szolgálják. Emelhet vele ágyban fekvő beteget, kerekesszékben ülő személyt, de szükség esetén földön ülő vagy fekvő sérültet is. A biztonság kiterjed a Páciensre és a liftet kezelő személyre egyaránt. Újítás, többek között 360 fokban körbe forgatható a háló tartó kengyel még a legmagasabb ponton is, így a Páciens szabadon forgatható a legideálisabb helyzetbe leengedés előtt, mely számára kényelmes, biztonságos. Az új kialakítás miatt a térdeknek mégis elegendő hely marad, megelőzve ezzel a térdek sérülésének veszélyét.

Nagyon könnyen összecsukható és szétnyitható szerszámok nélkül. Az Invacare® Birdie Evo compact terhelhetősége 150 kg, közben teljesen összesen 31 kg súlyú, de felállítva kis helyen (46 cm) is tárolható.

Állványa csak 52 cm széles, így a legtöbb ajtókon is átfér, de ha szükségeslábbal akár81,5 cm-ig terpeszthető a nagyobb stabilitás érdekében. Hossza 108 cm, mert így a kerekesszék tökéletesen befér a terpesztett lábak közé (eltérően némelyik túl rövid lifttől). A vezérlő doboz meghibásodásának esetére elektromos vész leeresztővel is ellátták. Az akkumulátorok teljes feltöltése esetén akár 40 emelést is képes a lift elvégezni.

Gördíthető és terpeszthető állványon, fékezhető hátsó kerekekkel, beépített akkumulátortöltővel, akkumulátorokkal szállítjuk. Az alap készülék ára egy M-es vagy L-es normál emelő hevedert tartalmaz.

  • A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

  • Tömeg
    31 kg/db
Webáruház készítés