Servox digital műgége komplett

Servox digital műgége komplett
Servox digital műgége komplett
Servox digital műgége komplett
Servox digital műgége komplett
Servox digital műgége komplett
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Átmeneti készlethiány.

 

A német gyártású SERVOX digital műgége készülék a sérülés, betegség, vagy a gége sebészi eltávolítása következtében hangjukat elvesztett betegek számára a kínálja a lehetőséget, hogy mielőbb újra megértessék magukat.
A SERVOX digital az átmeneti időre beszédképtelenné váló betegek számára is kiváló megoldás, akiknél művi gégemetszést ( tracheotomiat ) végeztek, pl. hangszalagbénulás vagy tartós gépi lélegeztetés, intubáció miatt.
A nyelőcsőbeszédet tökéletesen elsajátító betegek számára is hasznos lehet a SERVOX digital bizonyos helyzetekben, pl. ha telefonálnak, üzleti tárgyalás alkalmával, ha fáradtak, betegek, vagy súlyos stressz, vészhelyzet esetén, vagy olyan környezetben, amikor fel kell emelni a hangjukat. Bár a Servox digital műgége használata egyszerű, mégis a szakszerű beszédterápia keretén belül sajátítható el annak optimális használata - a megfelelő hangrehabilitáció érdekében.
A műgége fejlett, digitális működésének köszönhetően az egyéni igényeknek megfelelően személyre szabható. Lehetőség nyílik a számítógépes hangolás során elmenteni az alapértelmezettként (általános helyzetekben megfelelő) hangerősséget, valamint az ahhoz kívánt (legtermészetesebb tónusú) hangszínt is. Mindezen lehetőségek két - egymástól különálló beszédhang beállításban érhetőek el (ezeket a két külön beprogramozott hangzású gombbal lehet használni).
A műtét utáni első időszakban (mikor a műgége a hagyományos nyaki tartással még nem használható) a mellékelt száj adapterrel és csővel HAMARABB VÁLIK HASZNÁLHATÓVÁ a beteg számára ezzel rehabilitációja felgyorsítható, illetve a hamarabbi beszéd lehetőségével a beteg életminőségének komfortja, minősége nagymértékben növelhető.
A készletben mellékelt második (soft tone) hang kupak pedig a lágyabb, kellemesebb kevésbé gépies és erőteljes hangzást teszi lehetővé a betegek számára. Ez a kupak már a begyakorlott, nyaki tartással készüléket használó betegek részére használható (nem a kezdeti időszakban).
A készülék működéséhez saját tölthető akkumulátorának használata szükséges. Az akku élettartama változó a használat körülményeitől függően.
A készülékek a használati útmutató szerinti tisztítást és ápolást igényelnek a hosszabb élettartam érdekében.

 

A 2006. évi XCVIII. Rendelet 17. §. 4. pontja értelmében: Tilos a gyógyszertárból kizárólag orvosi vényre kiadható vagy társadalombiztosítási támogatásba befogadott gyógyszerek, tápszerek, továbbá a társadalombiztosítási támogatással rendelhető gyógyászati segédeszközök reklámozása.
Az itt található termékinformációk a 2006. évi XCVIII. Rendelet 17. §. 4a. pontjaalapján megegyeznek a 21/A. § szerinti katalógusban szereplő adattartalommal.
A termékről bővebb információt az OEP Online Segédeszköz Jegyzékében (SEJK) talál.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
1,1 kg/db