Scalamobil S35

Scalamobil S35
Scalamobil S35
Scalamobil S35
Scalamobil S35
Scalamobil S35
Scalamobil S35
Scalamobil S35
3 611 800 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az alber® mobil lépcsőnjárója scalamobil®. Jól használható akadálymentesítéshez, egyenes és kanyarodó lépcsőn is. Egy feltöltéssel mintegy 300 lépcsőt tud megmászni (ez kb. 18 emelet).

A scalamobilhoz kerekesszéket lehet csatlakoztatni megfelelő adapter segítségével így a Pácienst a kerekesszékével együtt lehet mozgatni. Az adaptert külön kell kiválasztani a kerekesszék típusának megfelelően, melynek egyeztetését a megrendelés után Önnel evégezzük. Az összecsukható (keresztvázas) kerekesszékek rögzítéséhez alkalmas alap adaptert az ár tartalmazza. Merevvázas székekhez leginkább a Scalaport X7 univerzális adaptert ajánljuk.

A készülékek működési elve nagyon egyszerű. Két-két együtt mozgó meghajtott kerékkel rendelkezik, melyekből lépcsőjárás közben felváltva kettőre támaszkodik, kettő kerékkel lépeget, lépcsőt mászik. Tehát két támaszkodó keréken áll, mely természetesen rögzített, amíg a másik két kerék a lépcsőn halad.

Használata segítő jelenlétét minden esetben megköveteli! A benn ülő Páciens nem tudja irányítani. A készülékek kísérő segítségével egyszerűen, biztonságosan működtethetőek. Saját elektromos hajtással rendelkeznek a lépcsőn való emelést és süllyesztést a berendezés végzi, így a segítő személynek csekély erőkifejtéssel lehet az eszközt használni és irányítani. Nagyon hasznos ha íves lépcsőn kell felmenni, mert így van mód lépcsőfokonként a kanyar-korrekcióra, a lépcsőhöz való igazodásra.

Univerzális eszköz, a helyhez nem kötött közlekedést segíti, akár egy személygépkocsi csomagtartójában is elfér, így bárhová elvihető.

Előnye a hernyótalpas lépcsőnjáróval szemben a sokkal kisebb helyigény, kisebb fordulókör és az íves ill. kanyarodó lépcsőn való használat lehetősége.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A termék orvostechnikai eszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Adatok
Tömeg
25 kg/db