Scalacombil S36

Scalacombil S36
Scalacombil S36
3 523 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az alber® mobil lépcsőnjárója a scalacombi®. Jól használható akadálymentesítéshez, egyenes és kanyarodó lépcsőn is. Egy feltöltéssel mintegy 300 lépcsőt tud megmászni (ez kb. 18 emelet).

A scalacombi egy üléssel és karfával rendelkező eszköz, melyre a Páciens átülve tud segítséggel a lépcsőn feljutni.

Maximális terhelhetőség 140 kg.

A készülékek működési elve nagyon egyszerű. Két-két együtt mozgó meghajtott kerékkel rendelkezik, melyekből lépcsőjárás közben felváltva kettőre támaszkodik, kettő kerékkel lépeget, lépcsőt mászik. Tehát két támaszkodó keréken áll, mely természetesen rögzített, amíg a másik két kerék a lépcsőn halad.

Használata segítő jelenlétét minden esetben megköveteli! A benn ülő Páciens nem tudja irányítani. A készülékek kísérő segítségével egyszerűen, biztonságosan működtethetőek. Saját elektromos hajtással rendelkeznek a lépcsőn való emelést és süllyesztést a berendezés végzi, így a segítő személynek csekély erőkifejtéssel lehet az eszközt használni és irányítani. Nagyon hasznos ha íves lépcsőn kell felmenni, mert így van mód lépcsőfokonként a kanyar-korrekcióra, a lépcsőhöz való igazodásra.

Univerzális eszköz, a helyhez nem kötött közlekedést segíti, akár egy személygépkocsi csomagtartójában is elfér, így bárhová elvihető.

Előnye a hernyótalpas lépcsőnjáróval szemben a sokkal kisebb helyigény, kisebb fordulókör és az íves ill. kanyarodó lépcsőn való használat lehetősége.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Tömeg
37,5 kg/db