Domino for people

Domino for people
Domino for people
Domino for people
Domino for people
Domino for people
Domino for people

Domino for people

4 678 500 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A ZONZINI Domino for People lépcsőnjárót nagyobb terhek, kerekesszék, elektromos kerekesszék lépcsőn szállítására találták ki. Ennek a hernyótalpas kivitelnek nagy előnye, hogy mindenféle anyagú, akár változó emelkedésű egyenes vagy kanyarodó lépcsőn biztonsággal szállítja a terhet. Az eszközön két független motorral meghajtott hernyótalp található, mely az ismert típusoktól eltérően lehetővé teszi a menet közbeni kanyarodást illetve a lépcsőfordulóban nem a kezelőnek kell saját erejével fordítani az eszközt. A vezérlésen található joystick mozgatásával fordulhat el tetszőleges szögben, vagy fordulhat meg akár saját tengelye körül is, kis helyen. Az eszközön lévő platformon szállított kerekesszék minden esetben automatikusan függőleges helyzetben marad, a beépített szenzoroknak és emelőmotornak köszönhetően. A kezelés egy joystickkal történik, nem igényel semmilyen külön erőkifejtést. A választható automatikus funkcióval a berendezés maga állítja be a vízszintes platform helyzetet a lépcsőnek megfelelően. Ez a funkció ki is kapcsolható, ekkor a rámpa tetszőleges meg is dönthető. A szállító platform a talajtól 216 mm-re helyezkedik el, melyre a platform alól kihúzható 782-1366 mm hosszú, 287 mm széles alumínium rámpákon lehet felhajtani. Ez gyakorlatban 14,2 és 7,2 fok közötti emelkedőt jelent.

A berendezés 200, 300, 400 kg terhelhetőségre alkalmas változatban rendelhető. Tekintettel az elektromos kerekesszékek 80-100 kg-os saját súlyára a szállításhoz 300 kg-os típust javasoljuk. Ez a berendezés kb. 750 (kb. 35-40 emelet) lépcsőt tud megtenni a terheléssel. A platform belső mérete 850 mm hosszú x 680 mm széles és maximum 57 fokig emelhető. Menetkész súlya 109 kg. A 200kg-os 5sec/m, a 300 kg-os 7 sec/m, a 400 kg-os 10 sec/m tud megtenni a különböző áttételnek megfelelően.

Előnye a SCALAmobil és SCALA combi lépcsőnjáróval szemben a nagyobb terhelhetőség, az elektromos kerekesszék és szinte bármilyen tárgy szállításának lehetősége.

Előnye a hagyományos hernyótalpas lépcsőnjáróval szemben a két független meghatású hernyótalp, ezáltal a kanyarodás képessége és az automatikus vízszintezés, így a kerekesszékben ülő személy normális ülőhelyzetben maradhat a szállítás alatt.

 

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Tömeg
106 kg/db